/*! elementor – v3.18.0 – 08-12-2023 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Köp- och Leveransvillkor

/*! elementor – v3.18.0 – 08-12-2023 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

1. Orderbekräftelse

Efter att du har godkänt din beställning får du först en orderbekräftelse via e-post. Om du inte får din orderbekräftelse, kontrollera din e-postadress och att du verkligen skickat iväg din order. Kontakta oss om du är osäker. Efter att vi packat din order skickar vi ännu en bekräftelse.

2. Priser

Alla priser inkluderar moms med 25%.

3. Betalalternativ

3.1 Swish till 123 469 42 61
3.2 Fakturabetalning

25kr i faktura avgift.
Faktura med 10 dagars kredittid. Kredittiden räknas från den dag du fått din leverans. Påminnelseavgift på 60kr plus lagstadgad ränta debiteras om fakturan inte betalas i tid. Kontakta oss på 0731557901 ifall du har frågor angående din faktura.

 

 

Dina personuppgifter

Vi är ansvariga för de personuppgifter som du lämnat till oss via nätbutiken eller e-postlistor. Dessa uppgifter kommer att användas för att kunna behålla vår kundrelation och för marknadsföringsändamål. Vill du göra någon ändring av uppgifterna, få dina kunduppgifter spärrade för direktreklam eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att sända ett meddelande till oss på adressen orderlundaved@gmail.com eller skriva ett brev till oss.

För att handla hos oss måste man vara över 18 år. I annat fall krävs målsmans godkännande. Vi förbehåller sig rätten att göra en kreditupplysning.

Välkommen till oss! Vi kommer att behandla din order med största omsorg.

4. Frakter

Vid leverans av varor från oss skall där vara

•Fri höjd på 4,5m fram till avlastnings plats.

•Fri höjd på 6m på avlastnings plats.

•Full bärighet för lastbil.

•Minst 3m bred infart.

•Fritt från bilar och övrigt även utanför tomten så vi kommer in med lastbil.

•Godset levereras till angiven adress om inget annat är överenskommet.

Anser chauffören att vi inte kan tippa eller sätta av godset på kundens anvisade plats så avgör chauffören nytt avlastnings ställe.

Vi ansvarar inte för sättningar, knäckta grenar fram till och på avlastning platsen.

4.1 Fraktkostnader

Frakt kostnader tillkommer för alla produkter som levereras eller skickas. 
Glöm inte välja rätt fraktzon bland fraktzonerna.

4.1 Leveranstid

Leverans sker normalt inom 14 dagar från det att vi fått din order om dina beställda produkter finns i lager. Vid högsäsong kan leveransen överstiga 14 dagar. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Hör gärna av dig om du har frågor kring leveranstiden. Vi svarar för transportrisken vid alla leveranser från oss. Är det något som är bråttom? Vänligen hör av dig så får du ett närmare besked angående leveransen.

 

 

 

Reklamation

Kontakta oss direkt på orderlundaved@gmail.com om något är fel med din vara.  Reklamation ska ske inom 8 dagar. 

Vi är tacksamma för din hjälp med att påpeka ev felaktigheter på varan. Vi försöker alltid att göra allt vi kan för att rätta till felet och göra dig nöjd. 
Om vi inte skulle komma överens, så kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, vars utslag vi förbundit oss att följa. Om en vara är felexpedierad, så betalar vi för frakten.

Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.